Saturday, November 24, 2018

Daily Quantitative Aptitude Quiz on Simplification & Approximation

Daily Quantitative Aptitude Quiz on Simplification & Approximation

Daily Mixed Quantitative Aptitude Quiz for Bank Exams, IBPS PO, RBI Assistant, SBI PO Exam. Quantitative Aptitude Quiz for Competitive Exam.Numerical Ability and Quantitative Aptitude Section in Banking exam contains lots of Importance as it is considered as one of the Scoring as well as one of the Complex section. To Score Good Marks in Quantitative Aptitude section of Bank Exams you need to several Daily Quizzes, Sectional Test and Mini Mock test on Quantitative Aptitude. Here we are Providing you some of the Important Questions Which will help you in the Competitive Exam.

Directions (1-10) : What will come at the place of Question Mark (?).

1.  ((?)^4/5 )/36   = 9/ (?)^1/5

A). 324
B). 342
C). 18
D). 361
E). 4

2. 5/8 of 4/9 of 3/5 of 222  =  ?

A). 42
B). 43
C). 39
D). 37
E). None of These

3. 56 %  of 450 +  ? = 300

A). 52
B). 48
C). 42
D). 56
E). None of These

4. (27)^1.5 * (27)^3.5 = (27)^?

A). 5
B). 7
C). 3
D). 2
E). None of These

5.  4 + 4.44 + 0.4 + 44.04 + 444 =  ?

A). 497.24
B). 487.66
C). 496.88
D). 469.88
E). None of These

6. 8451 +  793 + 620 + - ? = 6065 + 713

A). 4912
B). 4712
C). 4312
D). 4512
E). None of These

7. 81 + 20 * 0.75 – 9 = ?

A). 97
B). 107
C). 87
D). 77
E). None of These

8. 811.81 + 88.11 + 0.88  +  1.88 +8  =  ?

A). 910.68
B). 912.56
C). 904.88
D). 902.67
E). None of These

9. 7^2 + 3^4  -  4^3  = ? -  11^2

A). 55
B). 196
C). 172
D). 187
E). None of These

10. 25.5 * ? * 14.7 =  4798.08

A). 19.2
B). 11.6
C). 10.5
D). 12.8
E). None of These


ANSWERS :


1. A

2. D

3. B

4. A

5. C

6. E

7. C

8. A

9. D

10. D


You can Also Read and Download Quantitative Aptitude Books & PDFs

1000+ Number Series Asked in Previous Year Bank Exam pdf  - Download

100+ Speed Math Short Tricks Book PDF Free Download - Download

Speed Math Techniques for Data Interpretation PDF Download  - Download

200+ High Level Missing Data Interpretation Questions pdf  - Download

200 Important Quadratic Equation Questions PDF Download  - Download

150+ High Level Multiple Diagram Data Interpretation Download  - Download

Quantitative Aptitude Short Notes Book PDF Free Download  - Download

Kiran Publication Bank Clerk Numerical Ability Book pdf Download  - Download

250 Important Quadratic Equation Questions PDF Free Download  - Download

Stay updated with us for more study materials for all competitive exams.

                          Click here to Join our Telegram Study Group

                            Click here to Like our FACEBOOK Page
bank4success is one of the fastest Growing Educational Channel for Banking and Insurance Exam.If Our Services and Posts has helped you in your Preparation then Please Support us to Grow and help us to connect with Your Friends and their friends also.
Like, Share & Subscribe Our Various Social Media Channel.

0 comments:

Post a Comment