Saturday, November 24, 2018

Daily Quantitative Aptitude Quiz For IBPS PO | SBI PO | IBPS Clerk Exam

Daily Quantitative Aptitude Quiz For IBPS PO | SBI PO | IBPS Clerk Exam

Numerical Ability and Quantitative Aptitude Section in Banking exam contains lots of Importance as it is considered as one of the Scoring as well as one of the Complex section. To Score Good Marks in Quantitative Aptitude section of Bank Exams you need to several Daily Quizzes, Sectional Test and Mini Mock test on Quantitative Aptitude. Here we are Providing you some of the Important Questions Which will help you in the Competitive Exam.

Directions (1-5) :- What Approximate Value should come in place of question mark (?) in the given questions ?

1. (30.06% of 560.14 + 53.02% of 1100) % 8  =  ?

A). 78
B). 94
C). 99
D). 81
E). 85

2. ? * 5 * 4.92 - 13.13 * 4.02 * 4  = 117

A). 18
B). 13
C). 07
D). 21
E). 9

3. (9117.88 - 8021.85 + 903.92) *  12 = 1500 * ?

A). 12
B). 8
C). 15
D). 22
E). 4


4. 1019.95 * 5.04 + 237 - 302.11 = ?

A). 5125
B). 5000
C). 5035
D). 5005
E). 5085

5. 124% of 624.809 + 11.75% 0f 1279.43 = ?

A). 925
B). 940
C). 840
D). 1080
E). 1025

Directions (6-10) : What will come in place of question mark (?) in the given number series.

6. 11.2  12.9  9.5  14.6  7.8  ?

A). 17.9
B). 16.3
C). 16.7
D). 16.2
E). 16.9

7. 8  5  9  22.5   61   ?

A). 184
B). 181.5
C). 192.5
D). 177.5
E). 172.5

8. 7  9  24  84   ?   1810

A). 336
B). 356
C). 348
D). 340
E). 352

9. 11  27  48  84  145  ?

A). 241
B). 239
C). 263
D). 257
E). 229

10.  16  15  20  43  102  ?

A). 221
B). 237
C). 213
D). 251
E). 249


ANSWERS :

1. B

2. B

3. C

4. C

5. A

6. B

7. D

8. B

9. A

10. A

You can Also Read and Download Quantitative Aptitude Books & PDFs

1000+ Number Series Asked in Previous Year Bank Exam pdf  - Download
100+ Speed Math Short Tricks Book PDF Free Download - Download
Speed Math Techniques for Data Interpretation PDF Download  - Download
200+ High Level Missing Data Interpretation Questions pdf  - Download
200 Important Quadratic Equation Questions PDF Download  - Download
150+ High Level Multiple Diagram Data Interpretation Download  - Download
Quantitative Aptitude Short Notes Book PDF Free Download  - Download
Kiran Publication Bank Clerk Numerical Ability Book pdf Download  - Download
250 Important Quadratic Equation Questions PDF Free Download  - Download

Stay updated with us for more study materials for all competitive exams.

                          Click here to Join our Telegram Study Group

                            Click here to Like our FACEBOOK Page
bank4success is one of the fastest Growing Educational Channel for Banking and Insurance Exam.If Our Services and Posts has helped you in your Preparation then Please Support us to Grow and help us to connect with Your Friends and their friends also.
Like, Share & Subscribe Our Various Social Media Channel.